MALATYA / YEŞİLYURT - Akmercan Anadolu Lisesi

Akmercan Anadolu Lisesi

Adres
YAKINCA MAH. ANEMON CAD. AKMERCAN ANADOLU LISESI BLOK NO 11 İÇ KAPI NO 1 YEŞİLYURT / MALATYA
Vizyon
Öğrencilerinin bireysel kapasitelerini üst düzeyde geliştirebilen, Paydaşları arasında eğitimin hedeflerine uygun ortak bir güç oluşturabilen, Ülkenin geleceğine yön veren bireyler yetiştirdiğinin farkında olan, Kaynakları amaçlar doğrultusunda azami verimle kullanan Eğitime katkı sağlayabilecek her türlü yeniliği ve teknolojik gelişmeyi takip eden, kullanan, Öğrencilerine geçmişin tecrübelerini aktarırken, geleceklerine dönük vizyon kazandırabilen, BÖLGESİNDE MODEL ALINAN MARKA BİR OKUL OLMAK.
Misyon
Bireysel yeteneklerini doğru tanıyarak bunu üst düzeyde kullanabilen Beden, zihin, ahlak ve moral açısından denge oluşturan Gelecekte ülkesinin ve dünyanın şekillenmesinde rol alacağının farkında olan, Çevresiyle olumlu ilişkiler geliştirebilen, İnanç ve değerlerinden hız alarak geleceğe dönük vizyon geliştirebilen, Geçmişinden kopmadan gelecekteki fırsatları ülkesi ve insanlık adına doğru değerlendiren Yaşamın her döneminde öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak kabul eden Değişen dünyadaki koşullara uyum sağlayabilen, Bilimi insan yararına kullanan ve geliştiren, Farklılıkları zenginlik kabul eden, En az bir yabancı dili çok iyi bilen, Yüksek moral değere sahip, Dünyanın her yerinde bilgi, beceri ve üstün karakteri ile örnek olan, BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
DOĞALGAZ
Metro Ethernet
İNGİLİZCE, ALMANCA
Yakınkent ve Şoför Okulu Arabaları
Özel Servislerle Taşıma Yapılmaktadır.
Yakınkent Onbin konutlar Girişi Anemon Otel Karşısı
İl Merkez sınırları içerisinde