MALATYA / YEŞİLYURT - Akmercan Anadolu Lisesi

Muhammed UYKUN - Okul Müdürü

1980 Elbistan doğumluyum. İlk okulu kendi köyümde birleştirilmiş sınıfta okudum. Ortaokul ve Liseyi Elbistan İmam Hatip Lisesinde bitirdim. 1998 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandim ve 2002 yılda mezun oldum. Fırat Üniversitesinde Eğitim Yönetimi Teftiş ve Planlama alaninda Yüksek Lisans Eğitimimi tamaladim. Kısa bir süre vekil öğretmenlik yaptiktan sonra 2004 yılının Mart ayında Batman ili Kozluk İlçesi Şehit Şenay Aybüke MTAL´a atandim. 2009 yılından itibarın ise malatyada çeşitli okullarda çalıştım. Çalıştığım kurumlarda müdür yardımcılığı, Müdür Baş yardımcılığı, Müdür vekilliği, Kurucu Müdürlük ve Müdürlük görevlerinde bulundum. Okulumuza 23 Haziran 2022 tarihinde atandim. Evli ve 3 çocuk babasiyim.