MALATYA / YEŞİLYURT - Akmercan Anadolu Lisesi

AKMERCAN ANADOLU LİSESİ OKUL FORMASI

Tüm öğrencilerimizin  okula okul kıyafeti ile gelmeleri zorunludur.  Okul kıyafeti ile gelmeyen öğrenciler ile  okulda, okul kıyafetini değiştiren öğrenciler hakkında dısiplin işlemi yapılacaktır. Tüm öğrencilerimizin okul forması ile okula gelmeleri rica olunur.

Okul Aile Birliğimizin  aldığı  karar gereği, 2019-2020 eğitim öğretim dönemden itibaren okul forması aşağıda belirtilen özelliklerde olacaktır.

YAZLIK: Polar  yaka kısa kol tişört, bordo renk, , tişört dar ve kısa olmayacak.

YAZLIK TUNİK MODELİ: İsteyen öğrenciler tunik model giyebilecek. Bordo renk,  patlı üç düğmeli polo yaka, uzun kol, yandan yırtmaçlı, boyu diz seviyesinde olacak, , dar kesim olmayacak.

KIŞLIK KAPŞONLU SWEAT : Bordo renk , kollarda 3 cm siyah kuşak, alt kuşak ve kol ağzı siyah, Önünde AAL Harf işlemesi olacak. %100 pamuk kalın penye,Polar içlik,

KIŞLIK KAPŞONLU TUNİK: İsteyen öğrenciler tunik model giyebilecek. Kapşonlu, normal kapşonlunun aynısı olacak, diz seviyesinde alt ribanasız yandan yırmaçlı olacak, dar olmayacak.

PANTOLON: Siyah renk, boru paça keten pantolon ( kot ,yıpratmalı, yırtıklı, dar paça olmayacak)

NOT: Renk, teknik özellikler ve kalite dikkate alınarak tüm firmalar üretim yapabilir.

22-07-2022

Yayın: 22.07.2022 - Güncelleme: 23.07.2023 13:29 - Görüntülenme: 4204